Boken fick vingar

publicerat i Allmänt;
Nu står den på plats, den nya soffan! Bekväm för oss "lite äldre" men fick godkänt även av yngste sonen på besök ;-) Hunden tittar misstänkt på den och smyger undan till sitt nya krypin, vid sidan om TV:n...Trångt ska det vara, precis som det var när gamla soffan stod här ;-)

Gårdagens minusgrader och frostiga marker har idag ersatts av plusgrader och blött, blött... "Först går det upp, sen går det ner, så går det upp, så går det ner..."

Min sinnesstämning går bara neråt. Allt som tredje största partiet kläcker ur sig nu, det ena värre än det andra, som ett eko från 30-talets Tyskland, gör mig upprörd men inte förvånad. Jag är mer förvånad över att folk röstat på dem, utan att förstå partiets politik. Eller har de förstått och ändå röstat??? Det är mycket skrämmande....om det är så...

Mitt i det mörka dyker det upp ljusglimtar. När jag igår slog in julklappar hörde jag plötsligt en smäll bakom mig. När jag kollade vad det var såg jag att en bok tydligen "fått vingar" och flugit ner från bokhyllan och med en duns landat på golvet! Jag tog upp boken, lite rädd att den gått sönder. Men den var hel. Slog på måfå upp den och möttes av ett underbart budskap. Berättar inte vad, det är personligt, men helt klart är att "någon" ville säga mig något....:-)
Något ljust och kärleksfullt. :-)

15 december
Lucka 15
En av mina "favoritänglar". Skapad i lera av min moster Ingrid. 

De här vackra raderna kom till mig idag från en kär vän:

"Om bland tusen stjärnor någon enda ser på dig, tro på den stjärnans mening, tro hennes ögas glans.
Du går icke ensam.
Stjärnorna har tusen vänner, alla på dig de skåda, skåda för hennes skull.
Lycklig du är och säll.
Himlen dig har i kväll."
- CJL Almqvist -

Tack vännen för den ljusglimten!
Den delar jag gärna med mig av 
<3

Julkorten jag skrev igår är postade. Jag skrev så jag fick skrivkramp i handen. Trots att det är färre kort i år. Blir en del med e-post istället. Även om jag personligen tycker att det är tråkigare. Men mer miljövänligt förstås...;-)

Var rädd om dig - du är så värdefull!
<3
❤️

Kommentera inlägget här :