Att bli berörd

publicerat i Allmänt;
Den gamla tallen har nu fallit. Med knak och brak landade den. Nu ligger den där med spretande grenar och ser trött och slagen ut. "Lasten" hängde med. En koja högt upp. En koja som väcker många sommarminnen. Äldste sonen och hans kompisar byggde den. Nu förstår jag inte hur jag kunde tillåta att de fick bygga så högt upp. Var nog mer tillåtande förr..eller oförståndigare? ;-) Det är många år sedan nu. Kojan har stått oanvänd väldigt länge. Trädet har minskat efter varje storm men tack och lov ramlade den aldrig. Hade den gjort det hade den fallit över huset...
Den var en väldigt stilig tall en gång. Kommer att sakna den...Och måste hitta ett nytt ställe för tvättlinan ;-)


Det finns TV-program som verkligen berör en djupt. Jill Johnssons program igår är ett sådant. Hon hade besök av fantastiska Kristian Gidlund. Kristian finns ju tyvärr inte med oss här i jordelivet längre men minnet av honom är starkt. Att se flera av hans drömmar förverkligas där i Nashville, var härligt. Särskilt att se honom bland hästarna. Det berörde mig lite speciellt. Och jag fascinerades av hur denne svårt cancersjuke man kunde uppnå sån styrka och genomföra detta program. I musiken och sången glömde han smärtorna för en stund. Tack Jill Johnsson för att du bjöd in honom! 
Om du inte såg programmet, gör det! Du kommer inte att vara oberörd...<3 Finns på SVT Play.


Det känns skönt att beröras på djupet ibland. Det är så mycket lättsmält och ytligt som passerar genom våra hjärnor varje dag. Så mycket skräp. 
Det här programmet blev för mig en påminnelse om hur skört livet är och hur viktigt det är att vi tar vara på varandra den tid vi har tillsammans.

Stanna upp och låt dig beröras ibland <3
Ljus och kärlek 
❤️

Kommentera inlägget här :