Dansa min själ

publicerat i Allmänt;
Visst, vädret är grått och disigt. Men jag är glad ändå. Visst har jag ont i kroppen men min själ dansar idag. Av glädje. Fick i morse veta att min själstavla snart är färdig! Å, vad jag längtar efter den!!! I tisdags kväll fick jag äntligen boken "Änglavingar" i min hand. Nu använder jag den som vägledning och den ger mig så mycket glädje. Boken är skriven av min underbara vän Sari Kiviranta. Rekommenderar den varmt till den som liksom jag är en andlig sökare <3

Ytterligare en anledning till min glädje är att jag under senaste tiden fått så mycket fina ord om min blogg. Jag blir så varm och rörd när mina texter uppskattas och när jag får höra att de betyder något för andra. Att de är till glädje! Så underbart!!!
Så inte undra på att min själ dansar ;-)


Jag tycker att jag nyss var på en massa 50-årskalas, nu ska jag på 60-årskalas! ;-) Det är klassiskt och uttjatat men: "Vart tog tiden vägen?"
Men tänk om man visste när man var 30 att livet är lika kul när man är 50+? Att man känner sig likadan inuti trots att skalet förändras? 
Det kommer alltid nya sorger och nya glädjeämnen. Man får erfarenhet och blir, förhoppningsvis, lite klokare. Men att ha kul blir man aldrig för gammal för! :-)

Dansa min själ! 
Dansa din själ!
❤️


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anneli:

Tänkvärda meningar och ord av dig som vanligt . Du är så himla dukigt på att uttrycka dig . Det säger så mycket det du skriver min vön

Svar: Tack fina vän. Jag tar till mig dina ord. Uppskattar dem mycket. De gör mig så glad och jag blir peppad att fortsätta blogga. :-)
Lavendelmamma

Kommentera inlägget här :