Hjärta

publicerat i Allmänt;
Vill förtydliga lite om händelsen med "kroken" och hunden igår. Det visade sig vara en fiskekrok av en större storlek. Men den satt, tack och lov, enbart fast i pälsen på tassen :-) När maken kom hem lyckades vi klippa bort kroken. Både hund och jag mår bra :-) Och jodå, maken också ;-)

Dagens glädjeämne i OS är helt klart Charlotte Kallas silver. Vilken härlig tjej hon är!!!

Det känns lite märkligt i munnen idag. Lite ovant. Nu sitter det ett stift där den trasiga tanden satt. Nästa gång "får"jag en ny krona. Låter fint va? Fick titta på olika nyanser i dag. För att bestämma vilken nyans som liknade färgen på mina tänder. Det var inte så lätt. ;-) 
Man blir lite trött i käkarna när man gapat stort i en timme. Och inte är det lätt att skölja när man är bedövad. Ja, ni vet ;-) Hi hi...Nu har bedövningen släppt och smärtan kommit igång...Mycket ska man stå ut med! Men det går ju över :-)

I morgon är det Alla Hjärtans Dag. Presenter, kort och blommor i all ära men det duger lika bra med annat också. Passa på att le mot någon som behöver ditt leende. Krama någon du tycker om. Ring någon vän. Eller sms:a. Gör något av kärlek ❤️

Och var rädd om ditt hjärta!
<3


Kommentera inlägget här :