Inte så dumt

publicerat i Allmänt;
En förkyld födelsedag blev det, men fin ändå. :-) Efter en jobbig natt vaknade jag till sång av make. Han och hunden uppvaktade med present. En fin klocka :-) 

Tidigt startade trädfällningen. Idag var "monstret" in på vår tomt och fällde träd. Vi fick behålla en av björkarna....

"Monstret" jobbar..

Stora granen klarade inte monstret av så den får fällas för hand. Tittar ut genom vårt stora fönster och konstaterar att vi är granne med ett kalhygge..inte av värsta typen men i alla fall...
På den marken har det varit åkerlappar förr. På den tiden då torpet byggdes.

Jag skrev igår om träd som skadats under en storm. Det jag menade var att under stormen -07 bröts ett flertal toppar av. Det såg väldigt märkligt ut. Inget träd hade fallit på vår tomt men topparna var borta...

Jag har fått en massa gratulationer via post, telefon och Facebook. Roligt. 
Alltid roligt att bli ihågkommen :-)

Piller, näsdukar, nässpray och vatten är nödvändiga tillbehör för mig just nu. Vill väldigt gärna bli av med den här slemhostan så efter ett tips från en vän ska jag nu prova Bikarbonat... Någon som testat?

Bläddrade igår i Mios katalog för att kolla soffa och soffbord.(Inköp börjar kännas nödvändigt ) Hittade några fina tavlor med text. Bl a:

"Happines is not a destination.
It is a way of life."

"The most important lesson I ever learned is how to be mayself."


Ännu ett år har gått av min levnad. Jag hoppas att jag får vandra kvar här många år till. För det är inte så dumt att leva! :-)
❤️


Kommentera inlägget här :