God fortsättning

publicerat i Allmänt;
Ni vet det där skämtet man brukar dra när man träffas efter igen efter nyår? "Och vad fick du i julklapp i år då?" Hi hi...Jag har gått på det flera gånger...förr vill säga..numera är jag gammal och "härdad", så försök inte med mig ;-) Men det skulle vara kul att bli tillfrågad nu. För i år kan jag faktiskt ärligt svara att "jodå, jag fick en bok och en kalender i julklapp i år"!
I Posten idag fanns ett nytt nummer av "Bokspegeln" (ja, jag gick med igen i bokklubben - vad gör man inte för att få en röd kabinväska? :))
När jag bläddrade i den mindes jag plötsligt att jag i höstas beställde 2 julklappar till mig själv...när de kom bad jag maken betala dem och lägga undan till jul...hi hi...Maken hade t o m glömt var han lagt dem. Efter lite letande hittande han dem. God Jul!!!
;-))

Ett sent julkort dök upp idag också. Undrar vart de höll hus innan det hittade hit?
"Julen varar intill påska"...
Min förtjusning i "gammalt, slitet, silvrigt och grått" har smittat av sig på mitt julpynt..;-)) Men snart ska de plockas undan....

Under samtal med mamma idag fick jag positiva nyheter. Det sker förbättringar varje dag. Hon kämpar på :-)
Den här dagen, den 2 januari, var väldigt grå och mörk. Och fuktig. Det var så hög fuktighet att man blev blöt trots att det inte regnade...
Du märkliga vinter...Jag kan inte låta bli att undra om det inte blir obalans i naturen nu när den inte får vila?
Samtidigt som jag är glad över varje dag som vi slipper halkan.
Ett fint lätt, vitt snötäcke vore välkommet. Om det kom i liten mängd och smälte bort tidigt efter sportlovet.... Önska får man ju göra :-)
Man ska lyssna på kroppen sägs det och jag har inget val. Min kropp skriker åt mig. Det värker i hela kroppen och den stora tröttheten lägger sig som ett tungt täcke över mig. Vila! Men varför just nu? Suck.... Nu har jag klagat färdigt ;-)

God fortsättning på det nya året!
Ljus och kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :