Varm i själen

publicerat i Allmänt;
I dag blev jag glad. :-))När jag läste ett inlägg från UNICEF. På deras svenska kontor fick de idag besök av Mira 6 år. Denna underbara tös hade efter att ha sett ett inslag från Filippinerna bestämt sig för att hjälpa de drabbade barnen. Så på inbjudningskorten till sitt födelsedagskalas skrev hon att istället för presenter ville hon  ha pengar till barnen i Filippinerna. 700 kr samlade hon in och överlämnade på kontoret idag! Som Mira sa: "Med en massa presenter blir rummet ju bara fullt."
Källa: UNICEF Sverige Fb

Visst blir man glad ända in i hjärtat av detta! Och varm. 

Det behövs värme nu. Utetemperaturen har sjunkit rejält. Och det känns i både kropp och själ.
Plötsligt är det vinter...Rejält kallt i den hårda vinden


Så håll värmen! Krama någon. Tänd ljus. Gör något som får dig att skratta. Ta en varm dusch eller ett varmt bad. Eller varför inte ett fotbad? Drick något varmt. Lägg en varm filt kring dina axlar. Sänd varma tankar till dig själv och till andra.
❤️
Själv är jag lite halvt "däckad" idag. Blir det av temperaturväxlingarna. Men jag har tak över huvudet, varma kläder, en bra säng och en skön pläd. Och nu ska jag gå och göra i ordning en varm kopp choklad. Och fanns det inte en liten skvätt kvar av den goda glöggen? ;-)

Värme och ljus till er alla!
❤️

Kommentera inlägget här :