Sommarsverige

publicerat i Allmänt;
På Aftonbladet ser jag en filmad intervju med en liten familj som skulle varit med på det planet som blev nedskjutet över Ukraina...De brukar alltid flyga med det bolaget men denna gång fick de inte tag på biljetter till hela familjen så de bokade ett annat flygbolag...De vuxna är skakade av det som hänt. Bara tanken att de skulle varit med...
"Det är som om någon vakar över oss", säger mamman....

Så lite vi vet, så lite vi förstår...men vi undrar och förundras...
Daggkåpeblad ❤️

Vi fixar till oss. Klär oss lite snyggare än vanligt. Jag lägger lite färg på fransarna. 
Vi ska till stan!

Lika varmt i stan som i skogen. Det fläktar inte mycket trots närheten till havet. Lägenheten känns instängd. Upp med dörrar och fönster! Ute på ån glittrar solen i vattnet och båtar glider sakta förbi.
In med tvätt i maskinen. 
Huvudvärken från i natt vill inte ge med sig. Kan det vara? Jag testar...jodå, feber...suck...inte hög men ändå ganska "däckande" i den här värmen...

Make och son jobbar i värmen. Hunden har siesta hela dagen.Klockan tickar iväg. Vi käkar mat på Max idag. Får vänta i skuggan på min kycklingsallad. Mycket folk. Barnfamiljer. Ett barn blåser såpbubblor, en annan klättrar på muren. En mor/far-förälder övervakar det hela. En bild av sommarsverige 2014 ;-)

Ännu en bild av sommarsverige:
Det regnar så kraftigt att vi blir sittande i bilen på gården, väntande på att det ska avta ;-)) Vi sitter där och pratar och chattar. Maken tröttnar först och springer ut och låser upp stugdörren. Öppnar också bakluckan för att släppa ut hunden. Hunden kikar ut, konstaterar att det regnar och backar in i buren igen...Där blir han liggande medan vi packar ur bilen, springandes i regnet...inte förrän vi lockar med mat kommer hunden springande ;-))
"Nä, nä, jag tänker inte gå ut! Det regnar ju!"

Och nu tittar lilla solen fram igen...
❤️
Härligt gröna Harsyreblad ❤️

Allt gott!
❤️

Kommentera inlägget här :