Kärleksord

publicerat i Allmänt;
Ja!!! Det var några stycken som ville följa mig på Kärlekens väg. Det gläder mig :-)
❤️
Vi skämtar lite med varandra, jag, maken och min mor. Skojar om att vi är lata där vi sitter i solskenet och äter. Vi hittar t o m på ett eget litet ordspråk: "Det är ingen idé att göra någonting när man inte hinner göra allting"....;-)
Men vi lever inte efter detta. För vi gör en massa hela tiden. Fixar inför makens 60-års "jubileum". Egentligen finns det 1000 saker att göra här i torpet men vi fokuserar oss på det som måste göras till kalaset.:-)

Hunden springer omkring och gömmer sina tuggben på platser som vi inte känner till...helst...och ibland flyttar han på dem...Det är bara det att vi inte kan undvika att se honom när han gräver en liten grop i marken och sen täcker över med jord med hjälp av nosen. Han är inte så bra på att smyga och den jordiga nosen skvallrar om vad han gjort. Men vi tittar alltid åt ett annat håll för att inte genera honom. En dag var han under huset och gömde ett ben. Det såg så roligt ut. Bara svanstippen som stack ut :-)

Idag är jag så lycklig. En dröm har gått i uppfyllelse. Jag har under så många år drömt om att ha "kryddburkar" i porslin. Helst blå och vita. När en god vän skulle sälja sina slog jag till. De var dessutom från Gefle Porslin och så vackra. Och idag fixade händige maken fina hyllor att ställa dem på. Lycka!!!❤️

❤️

Kärleksord:
Ömhet 
Omtänksamhet
Medlidande
Förståelse
Fred
Frihet
Omsorg
Solidaritet
Generositet
Acceptans
Närhet
Förlåtelse 
Öppenhet
Mod
Delaktighet
Fyll gärna på listan med egna ord...❤️

Ljus och kärlek!
❤️


Kommentera inlägget här :