Hemma hos mamma

publicerat i Allmänt;
Att packa med sig handskar är bra när man reser till ett regnigt och kallt Göteborg. Men de bör inte vara omaka och inte heller bara för vänsterhanden... ;-)
Tur att mamma har ett extrapar att låna ut...

Det har visst kommit snö även i Mellansverige. Men här lyser snön med sin frånvaro. Och det gör mig inget. Jag är väl märklig men just nu vill jag ha "grå november". Helst solig och varm november förstås. Vinter, får det bli i December...

Men i jämförelse med många andra är jag inte förvånad över att det snöar...Det "brukar" göra det i vårt land ;-)

TV:n står på. Vi gäspar. Åt reklamen. Konstaterar att rynkor är det värsta man kan ha. Måste till varje pris förhindras. Inte ens skrattrynkor är bra. Men man kan fortsätta skratta om man använder en viss antirynkkräm! Hurra! Men seriöst, tror reklammakarna att vi går på vad som helst?? 

Jag fick nyligen ett mejl med reklam för ännu en hudkräm. "Vill du se ung och fräsch ut?" Ja, tack, gärna fräsch men måste jag se ung ut? ;-)

Jag är proppmätt. Som alltid när jag besöker mamma och bjuds på så god mat :-) 
Det är nog dags att gå ut i det grå på promenad. 
"Detalj" från innergården där mamma bor. 

Vi pratar, samtalar, mycket jag och mamma. Om allt. Med åren har vi fått lite fler gemensamma åsikter och erfarenheter. Så det blir inte några direkta diskussioner och det känns bra. Man kan ha givande samtal i samförstånd :-)

Hunden är trött och sover och sover. Jag sov gott hela natten trots fullmåne ;-) Men jag drömde väldigt konstiga drömmar...

Nu ska vi ut och testa en "dra-maten" som kan "gå" i trappor...?

Och ja, det kunde den :-)

Mamma är otrolig på att våga testa nya maträtter. Nu håller hon på att laga något med quorn. Ska bli väldigt spännande att äta :-)

Det var en liten betraktelse från ett grått Göteborg. Blöta löv ligger packade på gångvägar och trappor. Det är fint men man får akta sig så att man inte halkar. I morgon blir det åktur i och omkring stan :-)

Höstens sista ros? ❤️

NAMASTE
❤️


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Birgitta:

Visst lyckades mamma G med qourn-rätten, hihi? Kram till er

Svar: Ja, den var jättegod! Kram till Dig
Lavendelmamma

Kommentera inlägget här :