En plats i solen

publicerat i Allmänt;
Äntligen på yogan igen! Går dit tidigt. Sätter mig på mattan längst fram bredvid den vackra Buddah-statyn. Han ser så harmonisk och avslappnad ut Buddah. Jag känner att morgonens stress lämnar kropp och knopp. Allt lägger sig till ro inom mig. Andningen blir långsammare. Det här är min stund. Ja, min och Buddahs. ;-) Jag öppnar ögonen och kikar lite på honom. Jo, men visst ler han lite extra nu? ;-)

Vi tränar magmuskler idag. "Jag hoppas att ni får lite träningsvärk", säger en välmenande ledare. Jojo, det börjar kännas nu! Att man har muskler i magen alltså! Det gör inte ont men det känns lite spänt ;-) 
Det är som det ska vara :-)

Vädret är så underbart så vi styr kosan ut till torpet igen :-)
Stannar vid en mack och köper glass. Får syn på en gratistidning om Gotland. Tar ett ex och sitter i solen, bläddrar och längtar....snart kommer vi, kära Gotland. Mitt andra hem på jorden. Att man kan längta så!?

Men jag har mycket att må bra av omkring mig just nu också. Våren! Sipporna, de blå och de vita. Humlesurr. Fjärilar. Fågeldrill. Allt grönare gräsmatta. Knoppar som snart brister. All denna återfödelse!!! <3

Jag tänker så här att så länge man har förmågan att förundras, även över små mirakel, så är man lycklig. :-) Och levande. Ja, förundran är min superkraft!

Lycka är: en plats i solen :-)

Sluta aldrig förundras! 
❤️

Kommentera inlägget här :