Sol, vind och vatten

publicerat i Allmänt;
Frukost på hotell. Det är speciellt. Igår stod jag förvirrad och funderade på vad av alla läckerheter jag skulle välja. Idag valde jag direkt. Jag som inte tillhör "en-stadig-frukost-sällskapet" äter ändå mer än vanligt när jag är bortrest. ;-) 
Älskar det här hotellet där man spelar soft jazzmusik i bakgrunden under frukosten. Musik och ett dämpat "surr" av röster ger lugn. Ingen stress. Alla ser så där "nyss-uppstigna-ur-sängen-rufsiga" ut.

I bordet bredvid sitter en familj. Döttrarna suckar och tittar på varandra med "hårda" blickar. Deras assietter är fulla med mat som tydligen inte föll på läpp. Mamman är utrustad med världens tålamod och talar lugnt och har fredliga lösningar på allt. ( Har jag någonsin haft ett sådant tålamod?)
Pappan verkar ha fullt upp med att dricka sitt kaffe...

Jag är tröööött...
Marsch in i duschen! Idag väntar nya roligheter. Lunch med släkten och pubkväll tillsammans med vänner.

Nu köööör vi!!

Hihi...jo, nog "körde" jag alltid ;-)
Ni vet den där lilla silvriga lappen som man ska ta bort när man öppnar en ny schampotub...innan man klämmer på tuben...den är inte alltid så lätt att ta bort när man är blöt över hela sig...hihi...,;-) Jag tog i och...tuben sprack i botten och plötsligt var det schampo på väggar och tak...sprutt, sprutt...:-) Ho, ho...
Vet inte vad det är med mig, igår lyckades jag välta en stor sophink som stod mellan hissarna...(varför ställa en "sån" just där?;)
Du härliga vår!

Havet var lite stillsammare idag


Men nu har jag traskat runt i stan utan större bekymmer :-)
Det märks att stan förbereder sig för turistinvasionen. Det pyntas, målas, putsas överallt.


❤️ Kärleksporten ❤️

Den "berömda" Almedalen

Åter på rummet. Efter en god lunch på creperiet och sedan en härlig sväng i Almedalen med systersonen och hans familj. Väldigt charmad av deras söta dotter :-) Solen skiner från en molnfri himmel och värmer gott. :-) 
Gott!!!

Mata fåglar

Tusenskönorna som vi plockade :-)

Nu vilar vi inför nästa "grej" - pubafton..

Ljus och Kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :