Kärlek i överflöd <3

publicerat i Allmänt;
Den som tror att jag är "däckad" idag...har...helt...rätt...och fel! ;-)
Kroppen försöker säga att jag borde vila men när man har en hund som måste ut och ett jobb som ska skötas, ja, då får "däckandet" vänta...en vecka eller så ;-)


Om det är någon som undrar om hunden haft det bra på pensionatet är svaret: mycket bra :-) Men han är ganska "däckad" idag ;-)

Maken har idag varit nere i Knivsta och hjälpt yngste sonen att flytta in i sin nya lägenhet. 
Jag har tänkt mycket på vår tid i Knivsta. På alla underbara vänner som både jag och maken och våra söner fått där. Inte minst märktes det på bröllopet i helgen. Sonens fantastiska kompisgäng. De är så tighta. Och att få höra känslofulla tal från de "grabbar" man känt sen de var mycket små, det var en särskild upplevelse. Så fina allihop! Och inga problem med att uttrycka känslor hos dessa män inte! Att sen dansa med några av killarna som man skällt på mer än en gång när de var små, ja, det var....annorlunda ;-) Busungar växer upp till härliga vuxna män!


Min släkt, är jag, som ni vet, väldigt stolt över! Nu har jag en hel drös "nya släktingar" också. Väldigt trevliga. 
Det bästa med min släkt är faktiskt ungdomarna. De är så otroligt fina. Och där finns alltid någon som lägger en arm om en och tröstar en och alltid någon som peppar en. Så gott det gör i hjärtat. <3
Kärlek finns! I överflöd!!! Tack!!!

Fick gåvor idag, med posten, som värmde mig på djupet. Här är en av dem:

Jag är tacksam över att stormen Gorm aldrig tog sig hit upp. Och hoppas att de som drabbades har det bra nu. Mycket bedrövelse i dess spår....

I morgon kommer barnbarnet igen. Föräldrarna, brudparet, är på en liten resa. 


Ljus och Kärlek
❤️


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Cecilia :

Älskade vännen <3 Jag har läst en del på din blogg nu ...så många fina och kloka ord du delar med dig av ! Och underbart vackra bilder ...blir både glad , vemodig och sorgsen av allt du skriver ...DU berör Mig !
Tack för att Du är Du och i din sanning vandrar livet fram ..i mörker och ljus !
Tack för att jag får vara din vän !
Tack för att Du finns <3
Med Kärlek Din vän Cecilia

Kommentera inlägget här :