Vackra oktobersöndag

publicerat i Allmänt;
Att som utbränd gå och shoppa är en historia för sig. Alla intryck. Allt brus. Alla artiklar. Måste det finnas 7 sorter av varje grej? Jag blir virrig och stirrig. Börjar svettas och må lite illa. Stress från förr, stress från nutid, stress från situationen...allt mixas i mig till en känsla av nästan ångest...men bara nästan! ;-) Det är skillnaden mellan då och nu. Maken är stödet. Finns vid min sida. Hittar. Leder. Egentligen så gillar jag ju att gå i affärer. Men de senaste åren, nej, det funkar dåligt. Det är egentligen en sorg men istället för att gråta väljer jag att skratta lite åt mig själv. Tänk vad tokigt det kan bli!  Och så berömmer jag mig lite: "Den här gången orkade jag lite mer än tidigare. Det är bra."
Jag får ta det där med shoppingen i omgångar...
Något som är betydligt behagligare att göra är att promenera. Idag tog vi oss en skön långpromenad i Boulognerskogen. 

Älskar att gå bland löv...

En sån underbar färgprakt. En sån underbar oktobersöndag.

Solljus. Solglitter. Bara att njuta.

Kärlek inristat i barken <3

En minuts tystnad vid 14. För offren i Trollhättan. Eftertanke. Stilla eftertanke. Vad händer i vårt land? Vi måste ställa upp för medmänsklighet, solidaritet, värme, ljus....kärlek! 

En liten del av vår lägenhet har nu, på makens initiativ, iordningställts som en liten ateljé :-) Inköpt många fina nya akrylfärger och penslar. Tjoho! Lycka!!!

Vintertid. Det märks. Mörkret faller tidigt. 
Borde vi inte egentligen ha kvar sommartiden? 

"Förbanna inte mörkret. Tänd ljus!"
Det är verkligen aktuella ord just nu i denna tid. På mer än ett sätt.

Ljus och Kärlek!
❤️


Kommentera inlägget här :