Mer yoga till folket!

publicerat i Allmänt;

På hemväg igår kväll. "Dramatisk" himmel över Uppsala.  :-)

Hemma är ändå alltid Hemma. När vi sent på kvällen åker genom staden känns det riktigt bra. Med i bilen är en glad hund. Han har haft det väldigt bra hos vår yngste son som nu får dra fram dammsugaren och städa ordentligt i sin fina lägenhet. ;-)

Nu vilar jag och låter smärtstillande ha sin verkan. Som alltid när jag varit på "äventyr" kommer värken som en mindre trevlig efterföljare. Yogan klarar jag tyvärr inte av idag. Får hoppas på nästa vecka. 

Yoga. Tänk om människor kunde förstå hur bra man mår av yoga. Och om de kunde förstå att västerländsk yoga inte har med religion att göra. Det är inte fråga om tro eller bekännelse. Nu senast var det en prästfru som lyckats få till ett förbud mot yoga på en skola. Synd om de eleverna tycker jag. 
Märkligt är det också att det verkar vara de som aldrig provat på yoga själva som "vet" och "kan" mest...och "bäst"...
Det finns inget "farligt" eller "skadligt" med yoga. Det enda du riskerar är att få lite träningsvärk och lugn och ro i din kropp och själ...
Barn blir inte kristna för att de är med på terminsavslutning i kyrkan och de blir inte hinduer för att de utövar yoga! 
Mer yoga till folket! :-)

Här är de två fågelungarna jag köpte av Eva Sjöqvist. Jag tycker att de är underbara! <3
Jag vet inte men jag antar att det bara är Visby som har "Packhusgodis"? ;-) Köpt på en av favoritaffärerna: Kränku. 

Idag kom meddelande från veterinären angående prover som togs på vätskan i vår hunds öron. Inga bakterier kvar! Underbart! Svamp har han men det får vi medicinera bort. :-)


Kunde idag hämta ut den beställda boken. Spännande. Och intressant. Jag vill så gärna på något sätt förstå hur och varför en ung kvinna från Sverige går med i jihadrörelsen...??? 

Önskar dig en fin kväll!
NAMASTE
❤️

Kommentera inlägget här :