När våren kom till torpet

publicerat i Allmänt;
Så här trodde jag att dagen skulle bli:
Och visst blev den "perfect", men hunden var inte alls så sömnig som jag förväntade mig ;-) Bra det! För solen skiner och även om det är lite kallt i luften har vi tagit två sköna promenader. :-)

Den som vet var den ska leta, hittar lätt de första Blåsipporna. Jag vet var de finns. Samma ställe varje vår. Först ser man bara det bruna, sen det gröna och så plötsligt glimtar det till något blått. Blåsippsblått.

Och så de vita skönheterna vid husknuten:
Snödropparna :-)

Jag känner att idag kom våren på allvar till torpet med omnejd. Jippi! 

1:a april! Har du blivit lurad? ;-) Av alla aprilskämt som jag läst tycker jag att Svenska Kyrkans var en av de bättre. Den sk "påsk-reformen" som innebär att från och med 2017 firas påsken på ett fast datum. Och man funderar på att flytta pingsten till augusti eftersom allt fler par gifter sig då. Och kanske fira första advent lite oftare....???!!! Hi hi!!! :-DSkönt att vara inne i april känner jag :-) Bakslag i vädret lär det bli men ändå....

Idag satt vi där igen, i solen :-)


D-vitamin och skinande energi :-)


Jo, visst är den, och visst såg jag en fjäril idag, men just de där blommorna lär vänta med sin återfödelse lite till ;-) En sak i taget. Blåsippor och snödroppar är välsignelse nog just nu! :-)

Bilder från sönernas vistelse i Thailand gör mig lite avis...fast...jag har det bra här också...ser och hör hur naturen vaknar...svettas in våren i lugn takt...inte alls så dumt ;-)

Fredag. Solen gick upp för Dig idag och den kommer att göra det i morgon också. <3

Ljus och Kärlek
❤️


Kommentera inlägget här :