"Du, jag har en idé!..."

publicerat i Allmänt;

Det är mycke nu! ;-)

Visst kan man ha många bollar i luften samtidigt...
Nya och gamla projekt på G...

Men...det går inte att göra Allt samtidigt...kaos!

Även om det nu börjar anas en viss positiv förändring här i vår ostrukturerade vrå av världen, så stod jag ändå mitt upp i alltihop i morse och funderade på "var ska jag börja idag"??

Maken målar fönster och bygger förråd/bod medan jag röjer i varje vrå. Och inser plötsligt att "den där soffan borde vara på övervåningen istället för i hallen nere..." Så jag säger till min stressade men tålmodige make att "du jag har en idé!"...Han lyssnar och får något frånvarande i blicken och hummar något om: "mmm...visst...sen..."
Och jag förstår men känner samtidigt att, "ja, men, för att jag ska kunna göra "det och det" så måste soffan flyttas först..."
Hm... Får övergå till annat projekt...
Fixa lunch t ex! :-)

(Jobbet då? Jo, en del av dagens arbetsuppgifter är gjorda, resten får fixas under "ledig tid"!?!?)

Husses hjälpreda...typ...

Ett av våra projekt var något vi kom igång sent med: pool! Alltså en liten från Rusta. Dock var vår inte alls så "liten" som vi trodde och när vi äntligen lyckats fylla den sjönk temperaturen i luften och vi tänkte: "jaha"...men...idag, när solen sken så skönt, badade jag! Lite kallt var det, men friskt! Och det hade lugnt rymts 11 personer till i poolen:-) Vuxna alltså;-)

Badat!

En liten stund i hängmattan hann jag med också. Innan maken behövde hjälp med bygget.

Det har tagit sin tid men idag slog första Stockrosen ut. :-)

Nu har vi grillat och njutit av god mat. Dags att fortsätta röja. Jobbigt? Lite, men mest är det kul:-) Jag är tacksam över den energi jag har just nu. :-)

I morgon börjar många jobba igen efter ledigheten. Jag hoppas att det känns bra för er det gäller. Att ni kunnat njuta, koppla av och samla kraft.
Frid och allt gott
❤️

Kommentera inlägget här :