"Grrr"

publicerat i Allmänt;

Word! ❤️

På eftermiddagen idag tog orken slut. Fullständigt rann ur mig. Så är det...nu...tinnitus av värsta sorten och värk i alla leder...och jag som påbörjat så mycket och ville så mycket...grrr...:-(
Men det hjälper ju inte att vare sig gråta eller bli arg...acceptans, acceptans, acceptans...

Så nu ligger jag här på soffan och studerar några flygmyror som vandrar upp och ner på fönstret. Vi pratade om dem för några dagar sen, jag och maken, undrade om det inte var dags för dem snart...de måste ha hört oss för nu är de här! Usch! De kommer i svärmar. Från öppna spisen, så nu har vi tänt en brasa! Tur att det inte är så varmt idag...En gång blev jag biten av en flygmyra. Det gjorde vansinnigt ont och blev ett stort illrött märke på armen, som tog lång tid att läka. Grrr...Så nej, jag är inte bästis med flygmyror! ;-)

På golvet står två stora kartonger fyllda med grejer som ska till second hand. :-) Skönt att röja och rensa. :-)

Dagens "Torpet berättar" del 9, verkar inte kunna bli av eftersom bloggens bildläsare inte funkar, plötsligt...grrr...vad är det med denna dag? Jag vet, jag vet...det blir inte bättre av att bli arg...suck...;-)

På Fb frågar de om jag ser fram emot OS..nja...är så dåligt uppdaterad om Sveriges möjligheter till medalj. Men jag såg lite av tjejernas match, de vann! Så heja, heja, Sverige. Överraska mig gärna! :-) Hur kommer du att göra? Är du intresserad? Kanske t o m engagerad? :-)

Nu ska jag sluta grr:a ;-) Sånt gör ju ingen människa glad.

"Gå varsamt på vår jord
Dela kärleksfulla ord" ❤️

Oops! Den här bilden gick att ladda upp! De här orden skulle tydligen med i dag. :-) Det är en sån fin dikt tycker jag. Då och då stöter man på minnen från något som var. <3

Ljus och Kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :