Julmarknad i Hyttan

publicerat i Allmänt;

Tacksam. Och glad. Äntligen kom vi iväg till Axmar bruk och julmarknaden i hyttan. Var några år sedan sist. Kallt var det men mysigt var det ändå. Och mycket folk. Jag gillar att gå runt och titta på hantverk och provsmaka ostar, bröd, glögg...och jodå, köpte hem en hel del ;-) Pepparlax, vörtbröd, lingonglögg, saffransskorpor mm. :-)

Hyttan
Alltid så vackert nere vid Axmar Brygga

Nu får vi se om jag orkar med någon/några marknader i morgon också...;-)

Mörkret och lugnet lägger sig över lägenheten. Maken är på hockey och hunden...ja, ni vet...
Jag ska "ge mig ut" på nätet. Ut bland trollen och hatarna. Jo, faktiskt. Jag är med i en Fb-grupp som arbetar aktivt för att kommentarsfält ska vara sakliga och empatiska. Inget hat, inga nedlåtande uttalanden osv. Jag gör själv inga kommentarer men stöder de från gruppen som kommenterar bra genom att "gilla". Vi finns där för varandra. Det känns så bra. Många trådar har vänts från något väldigt negativt till något positivt. :-) Jag lär mig hela tiden något nytt om hur man kan bemöta hatet och de grova orden på ett konstruktivt sätt.

Älskar den här julbuketten! Vita och röda tulpaner <3

På radion spelade man jullåtar, gamla som nya, vackra som roliga, idag. Det är bra mysigt. Att nynna med i. Klappa takten. Sjunga med fast det inte låter som det ska, i alla fall inte för mig, men vad gör det? Musik är glädje! :-)

Ta hand om Dig!
❤️

Kommentera inlägget här :