Speciell

publicerat i Allmänt;

19 december. Måndag i julveckan. 

Idag har jag kramats. Med grannar och goda vänner. Julkramats. <3 Och blivit varm i hjärtat av alla fina julkort som låg på hög i brevfacket <3


Det är så härligt att få känna sig speciell ibland. Att få känna att någon vill ge en kram till just mig. Att någon tänkt på mig och valt ut ett julkort till just mig. 
Jag tror du känner igen känslan? :-) 

Lite jobb blev det också idag, blir ytterligare senare i kväll. Tacksam över det jag, trots allt, orkar.

Fick ett fint budskap, eller rättare sagt en bekräftelse, via en god vän idag. En bekräftelse på att jag är på rätt väg, att jag hittat min livsuppgift under min jordevandring. Så bra att få detta bekräftat. Känns skönt men själva uppgiften är inte lätt. Säger inte vad det är, bara att den innebär att jag fortsätter med att vara "obekväm" och lite "bråkig" ibland :-)

Kan du känna vad din livsuppgift är? Eller du kanske inte ens funderar på det? Jag vet, man har ju fullt upp med att bara leva. ;-) Men jag tror att det finns en mening med våra liv, att vi har en uppgift här och nu.  Alla liv är meningsfulla, vare sig de är korta eller långa. Vare sig vi är friska eller sjuka. Vi är här för varandra och för att dela med oss av vårt inre ljus.

Flummigt? Ja, men sån är jag. Mitt i alla julförberedelser kommer också tankarna på att året snart är slut och att ett nytt snart startar. Och i och med det dyker också upp dessa tankar om livet, meningen, uppgiften, gåvan...livsvägen...Så fungerar jag :-) Om det är "normalt" eller inte, det struntar jag i. :-)


Du är värdefull, du är viktig, Här och Nu❤️

NAMASTE 
❤️

Kommentera inlägget här :