Knäppigheter

publicerat i Allmänt;

Några vackra Ringblommor i en gammal flaska. :-)

Men kära nån...kan någon tala om för mig varför min mobil alltid går och gömmer sig på de mest märkliga ställen? ...
"Men, varför ligger den däär?"... "Där har väl inte jag varit idag?" "Eller det kanske jag har?" "Vänta nu...få se...jag skulle hämta den där boken...och så fick jag syn på blomman som behövde vattnas och då gick jag till köket och hämtade kannan och sen...gjorde jag vadå?...hm...jag var en sväng in i sovrummet också...men det var ju innan jag skulle hämta boken...nä, jag förstår fortfarande inte varför mobilen ligger och gömmer sig på hatthyllan! " ;-))

Som om dessa funderingar skulle lösa problemet nästa gång det uppstår? Nästa gång ligger den väl på tvättmaskinen och skramlar..."Men hur kunde den komma dit? Vänta nu...jag var in i köket först och....osv..."
Hi hi. Tur att man kan skratta åt sina knäppigheter! För det gör jag! :-) När jag inte bara skakar på huvudet, åt min egen glömska förstås...;-)

Det finns dock något jag glömt som jag skäms lite för. Här har jag skrivit om olika terrordåd men "glömt"(?) att skriva om det i Bagdad. Det som skördade så många offer. Bl a många barn. Kan det vara så att jag inte reagerar lika djupt när det inte är i Europa? Att terrordåd är så vanliga i Irak? Men det handlar ju om Människor! Jag blir nästan rädd för mig själv. Har jag blivit blasé? Så nu går mina tankar till offren och anhöriga i Bagdad. Till Människorna, stora som små.

"Lekt" lite med denna bild :-)

Läser i tidningen att det är ett väldigt bra "blåbärsår" i år. Framför allt i södra Norrland. Jippi!!!

Inspirerad av alla inredningstidningarna jag rensar ut håller jag nu på med lite "ordning-på-torpet-projekt" ;-) Lite i taget får det bli för kroppen är trött. "Fibromyalgitrött". Ett roligt ord men en jobbig verklighet.

Tacksam är jag idag över att jag har möjlighet att vara ute i solen. :-) Och att jag kan välja skugga när jag behöver det.
Hittade en stor pannå med en påbörjad målning...flera år gammal.,,kanske dags att göra något av den...lustigt motiv...ett stort äpple och en stor gullök? Och murgröna?Och ett höstlöv? Hur tänkte jag då??? :-D

Ja, vad månde bliva av denna? ;-)

Var rädd om Dig! Du är värdefull för att just Du är Du!
❤️

Är det någon som sett min mobil? Ha, ha, hi, hi...:-D

Kommentera inlägget här :