Ögonblick att minnas och hoppet

publicerat i Allmänt;

Fingerborgsblomman växer där i skogskanten i år igen. Så vacker. Jo, jag vet, giftig. Får beundras på avstånd :-)

Varit i stan för jobb och ärenden. Bl a hämtat ut nya brillorna som jag nu försöker vänja mig med. Det tar ca 4 veckor sa dem. Speciellt högra ögat behöver lära sig att fokusera.

Hann äntligen med att prata med en god vän som jag känner att jag försakat en del. Och saknat. Mysigt att samtala igen. Och mer behövs. :-)
Vänner är guldskatter! <3 De är mer än guld värda.

Jag kände för att lägga upp denna. :-) Jag hoppas att det gäller mig om några/många år ;-)) Hi hi

Det här inlägget blir rörigt. Har varit tvungen att avbryta skrivandet flera gånger och har tappat "den röda tråden" så att säga...;-)

Senaste avbrottet var ett telefonsamtal med min mor. Hon mår bra men värst vad tråkigt väder de har i Göteborg. Stackarna. Ja, jag vet, "Göteborgsväder" och "det regnar alltid i Göteborg"...men, det är ju inte helt sant...:-) Jag har många soliga minnen från Götet. :-) Och jag är ju en "blå-vit-ängel".;-)

Fniss..;-) Min yngste son tycker inte att jag är en "riktig supporter" eftersom jag numera visar så ljumt intresse, men "Änglarna från Götet" är för alltid i mitt hjärta. Så det så! <3

Jag har förresten sparat några ögonblicksminnen från fotbolls-EM. Naturligtvis "Islandsklappen" men också Ronaldos "coachning" av sitt lag när han själv blivit skadad och måste kliva av. Vilken glöd! :-) Och så den lille Portugalsupporten som gick fram och tröstade den förkrossade vuxne Frankrikesupporten! <3 Det finns glöd, det finns godhet och det finns medmänsklighet i världen! :-)

Det finns Hopp!

Hopp. Dagens "tankesten". <3

Hoppas du kan sova gott!
Hoppas du får en fin morgondag!
NAMASTE
❤️

Kommentera inlägget här :