Kicki och jordgubbar

publicerat i Allmänt;

När farmor slutat vimsa omkring och samlat ihop det som ska med och farfar fått på sig "åka-bort-kläderna", är det dags att låsa dörren. Borta vid bilen väntar barnbarn och hund...

Kommer ni snart?
Tråkigt att vänta...

När Izabelle klättrat upp i bilbarnstolen tycker farmor att det är något som inte stämmer...något fattas...-"men, fattas det inte någon?" säger farmor. "Ja, Kicki!" Säger Izabelle. "Men var är Kicki?" "Farfar, Kicki!" Farfar får fart och springer in i stugan igen. Han springer förbi dockvagnen som står ute. "Farfar, vagnen!", ropar Izabelle. "Vilken säng?", ropar farfar tillbaka och irrar omkring där inne. "Farfar, vagnen!" Farmor lyfter ur Izabelle som springer mot vagnen. "Kicki!"
Hunden tittar förvånat på oss när vi vimsar omkring. Men nu är vi alla fyra instuvade i bilen, förlåt, alla fem, Kicki också...;-)

Kicki är nerbäddad i solhatten :-)

Och fram till min syster med make kom vi. Fick jättegod mat och den goda efterrätten njöt vi av ute i solen i den vackra trädgården. Izabelle stortrivdes. Alldeles speciellt var det att få plocka egenodlade jordgubbar och äta direkt. Det är Sommar det! :-)

Vi vuxna har nu bokat ett datum för "återträff". Då ska vi "göra Österbybruk". Maken och jag har varit där många gånger men aldrig "turistat". :-) Och min syster har så mycket hon vill visa. Ska bli spännande. Jag gillar att besöka gamla bruk. Både i Uppland och Gästrikland.

"Syrran" har gröna fingrar :-)

Nu blir det lite jobb i stan innan vi återvänder till torpet. Det har kommit några droppar på oss under resan, i övrigt är det soligt. Mycket tragik på E4:an. Semestertrafik. Husvagnar och husbilar. Må alla komma lyckligt dit de ska.

Ljus, frid och kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :