Sol och bad och lite nostalgi

publicerat i Allmänt;

Morgonpromenad

Efter morgonpromenaden stannade vi inne en stund. Medan farfar jobbade och Izabelle lekte med sin farbrors gamla Duplo, hade farmor en nostalgistund. Hittade gamla EP-fodral från en svunnen tid. ;-) Minns att jag inte hade så många EP:n, desto fler LP:n. Men här kommer lite nostalgi i bild :-)

Efter lunch och sovstund, eller ja, vila i alla fall, plockade vi fram badkläder och vandrade ner till sjön. Utan tvekan hoppade både Izabelle och farmor i plurret. Farfar och hunden blev kvar på bryggan. ;-) Skönt var det i vattnet. Och kul.

???

Sen blev det grillat som vi åt ute. Och nu vattnar farfar och Izabelle blommorna. Det behövs en sån här varm dag. Igår kväll la vi över nät över vinbärsbusken. Den med röda bären som fåglarna gärna vill äta. Vi gjorde en provsmakning innan vi la över nätet. Mums, var det!

Det piper och tjattrar i nästan varenda fågelholk här nu och föräldrarna har fullt upp med att fånga mat till de små som aldrig verkar bli mätta och nöjda. :-)

Tja, kanske det. Men nej, det är kul att jobba också...emellanåt ;-) Som egenföretagare har vi ingen riktig semester men vi kan dela upp dagarna lite för det mesta. Och jobba på distans. I solen. Emellanåt;-)
Just nu njuter vi maken och jag av sommaren. Den här veckan med Izabelle har varit intensiv och kul. Jag sa till maken igår att vi i framtiden kommer att minnas den här tiden som en mycket lycklig tid. Jag tror han höll med om det.
I morgon ska barnbarnet återlämnas till sina föräldrar. Det kommer att kännas tomt efter henne men hunden, hur mycket han än gillar henne, behöver nog lite "semester" ;-)

Innan återlämnandet i morgon ska vi ut på ett litet äventyr. :-) Det ska bli ett intressant möte mellan två sysslingar. ;-)

Det var allt från oss i torpet i dag. Tack för att du ville läsa! ❤️
Må kärleken omfamna Dig och må ljuset lysa upp Din livsväg.
❤️

Kommentera inlägget här :