Allt är blött och livet går vidare

publicerat i Allmänt;
Regnig och dimmig morgon. Vi inser att det kommer att bli jobbigt att vara i torpet hela dagen. Och vi har ju jobb som väntar. Så vi åker in till stan. Till jobb och till lägenheten. Där äter vi lunch och vattnar blommorna. Izabelle tycker att vi kan stanna kvar där, det är så kul att åka hiss och så finns ju badkaret där...
Men vi tråkiga vuxna vill åka till torpet igen. ;-)

Som man säger: "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." Izabelle har både bra och tjusiga regnkläder ;-)
Allting är blött...

En promenad till sjön hinner vi med innan matchen börjar. Och vilka är där om inte andfamiljen. ;-)Och nu säger vi: Heja Sverige!!!

Mina tankar går idag till den brittiska politikern Jo Cox som mördades. Tänker på hennes engagemang och ställningstagande för en fredlig värld. För detta var hon hatad. Rycktes ifrån sin man, sina barn, sin släkt och sina vänner. 41 år gammal...Hennes make säger att "vi måste fortsätta att kämpa mot det hat som dödade henne..." Och det är klart att vi måste. Men frågan är hur? Jag har inget svar. Just nu känns det så svårt. Det viktigaste är nog att vi håller ihop! 
I stan blommar vackra vita orkidén <3

Det finns saker som jag inte orkar bli upprörd över. Bara ledsen. Som när en sk "framstående kristen profil" går ut och kommenterar det som hände i Orlando på ett fördomsfullt och dömande sätt. Obehagligt! Och kärlekslöst! 
Det är fördomar och rädslor som skapar hat. 
Sprid kärlek! ❤️ Och allas lika värde ❤️

Och så gör Italien mål...Jaha..
Izabelle bäddar åt sina dockor. Maken börjar med maten. Livet går vidare. :-)

Kom ihåg att Du är värdefull!
NAMASTE
❤️


Kommentera inlägget här :