Midsommardagstankar

publicerat i Allmänt;

Sitter i skuggan och försöker skriva ett inlägg. Ja, försöker...det som nyss var hur enkelt som helst är nu, efter en uppdatering, hur krångligt som helst...suck...

Nu har jag lyckats få upp en bild i alla fall...tror...jag...:-) En bild från sent igår när jag och maken skålade för oss och kärleken. Alla åren tillsammans och för gemensam framtid. ❤️

Inte hade jag väl trott att vi skulle se på tv på midsommarafton. Men det gjorde vi. På underbara bilder från Visby i ett program med bl a Babben. Längtan steg till "öin" men vi åker i augusti eller september...Sen tänkte vi stänga av tv:n men det visade sig vara ett program med Robert Broberg. En konsert som var en av hans sista. Han var då 70 år. Han var lite stel i kroppen men i övrigt var han sig lik. Många härliga gamla låtar bjöd han på och några nya. Många skratt blandat med vemod för min del. "MÅLET ÄR INGET, VÄGEN ÄR ALLT" :-)
Så sant.

Vår älskade rosenbuske står nu i full blom! ❤️

När jag idag läser om alla britter som varit in och googlat om "vad är EU?", så inser jag ännu en gång hur viktigt det är alltid ta reda på fakta FÖRE val...hur viktigt det är att inte bara följa den populistiska strömmen...Men gjort är gjort. Bye, bye!
Den här fick jag syn på på Fb idag. Tycker den stämmer så bra. Vi tror ofta att "lyckan kommer när eller om eller då eller bara..."

Eller hur? 😉
Lika bra att vara lycklig nu, över det man har, över den man är, över livet...om man kan förstås. För om lyckan alltid är "där borta" så kommer det alltid vara ett "om, när, då eller bara..." Därmed inte sagt att man inte ska drömma eller sträva efter något. Genom tacksamhet kan man ju vara lycklig under tiden. "MÅLET ÄR INGET, VÄGEN ÄR ALLT." ;-)

Nu njuter vi av sommarljuset!
Allt gott
❤️

Kommentera inlägget här :