Rotutdrag och mygg

publicerat i Allmänt;

Nej, jag snusar inte, det ser bara ut så. ;-)
Jag låter lite konstigt, det är mest vokaler som kommer ut. ;-) "Aa, eee, oooo" osv...
Tillsagd att inte prata, inte dricka, inte äta...under tre magiska timmar under vilken bedövning ska släppa och läkning ske.
Och "tussen" ska bytas var 20:e minut. Jag går omkring och biter ihop så att käkarna börjar värka.

Jag har fått rotutdrag. ;-) Hos tandläkaren. Snabbt och smidigt gick det. När bedövningen släpper "kan" jag få ont...skulle tro det...

Jag går som i en "dimma" idag. Inte pga behandlingen utan pga sömnbrist. Sov väl ca en och en halv timme i natt...orsak? De där som sticks och iiiinar...Det är märkligt, så fort man lyckats tillintetgjort en av dem dyker det direkt upp en ersättare...eller två...Direkt dyker de på öronen (mina alltså!) och sen armarna och det där stället på ryggen som man inte når att klia. Ni vet...;-)

Tidigt till stan för behandling. Sen lite jobb. Och sen till Granngården, för inköp av maskin som avger doft som inte myggor gillar...vi är väl lite skeptiska men "desperata" (bara nästan). Värt att prova? Skulle tro det. ;-)

Idag går tankarna till offren och anhöriga i terrorattentatet på flygplatsen i Istanbul. Och tankarna går också till gärningsmännen. Hur kunde ni bli så hatiska att ni utförde detta onda??? Och "offrade" era liv för...ja, vad???

Det är ännu en varm och solig dag. Med fläktande vind. Och små molntussar på himlen. :-)

Nej, jag tänkte inte se Allsången igår kväll. Men det gjorde jag ändå. Sanna, vilken härlig tjej! Det här fixade hon jättebra. Och så Midsomer på det. Ja, det är helt klart sommar nu ;-)

Till slut:

Pax et Bonum
❤️

Kommentera inlägget här :