Mot stan! :-)

publicerat i Allmänt;
Vi kunde inte låta bli, maken och jag, att titta på Mamma Mia-filmen när den gick på ettan igår kväll. Trots att vi sett den sååå många gånger förut ;-) Det är få filmer som man mår så bra av som just den! Härlig musik, vacker miljö, kul story och så läckra rollprestationer!!! Just Love It!!

Nattligt samtal hade vi maken och jag. Det händer ibland att vi samtalar om djupa saker, om livet, döden, kropp, själ, universum, andlighet, DNA...Våra vägar och tankebanor är lite olika, ibland möts de, ibland inte alls. ;-) Intressant är det! Även om man levt ihop så länge som vi har gjort, finns det ändå alltid tankar och erfarenheter som man inte delat med sig av tidigare. Och det tillkommer ständigt nya :-)

En sväng ner till sjön i förmiddags. Göken gol. I väst, tror jag. Och en vacker Macaonfjäril flög omkring oss när vi gick längs vägen.


Inte alltid så populär...men visst har den en viss skönhet även i detta stadium? Maskrosen! :-)


Efter lunch blev det dags för inpackning i bilen. Mot stan! Till jobb och stortvätt. Hann titta upp till vännen på plan två. Pratade en stund. 

När man kommer till stan får man blommor :-) Mina älskade söner hade skickat en Morsdagsbukett, "en dag senare". Eftersom jag var i torpet igår och inga blombud hittar dit ut :-) 
<3

<3

Fåglarna kvittrar här i stan också och solen glittrar så vackert på ån. Ån som nu fylls på med båtar. Jag älskar den här tiden i stan. Sommarförberedelserna. Det är som om en stor förväntan i luften. Avslutningar, studenter, fester, baler, ledighet...väntar bakom hörnet :-) Tjoho! 

I morgon är det tisdag och tidigt går solen upp för dig, igen! 
❤️

Kommentera inlägget här :