Följ med till Trollskogen ;-)

publicerat i Allmänt;

Vi tar en extra tur under långpromenaden. Till vägen som går genom "Trollskogen". Vi kallar den det för att den påminner om sagobildernas trollskog med mossiga stubbar, stora stenbumlingar, både krokiga och höga, raka tallar, rötter och rotvältor. Spännande och fantasieggande. Magisk. Vacker. Som min barndoms skog. Som i John Bauers böcker. ;-)

Tänk om träd kunde berätta...
Det växer och lever mycket på mossig sten och stubbe :-)
Hösten är så vacker
Här går det inte så fort...
Det här vackra plockade jag med mig hem <3

Är så tacksam över denna fina höstdag. Även om det fortfarande är ovanligt varmt så klär sig nu naturen allt mer i ljuvliga höstfärger:-)

Att promenera i skogen är rogivande tycker jag. Att komma bort en stund från världens stim och oro. Bara vara. Se, lyssna, känna, smaka, lukta, stanna upp...
Alla har vi väl våra platser att koppla av, från och till på. Skog, sjö och hav, är mina. Och jag är lycklig nog att ha tillgång till detta. :-) Tacksam.

Så blev det fredag igen.

Det låter lite tragiskt det där...men det visar väl på svårigheten att leva Nu och Här...Kanske kan man hitta små saker att förgylla vardagen med, mysa och njuta av det hösten ger och hitta lyckan i det som Är? Lättare sagt och gjort, jag vet. Jag tränar på det ;-) Tacksamhet är min väg att gå. Kan låta flummigt, men är ganska härligt faktiskt. ;-)

Svårt att sova? Oro? Kan det vara fullmånen tro? Jag hoppas få se den i natt. Och njuta av den, även om sömnen är dålig. ;-)

Ljus och Kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :