Vatten

publicerat i Allmänt;

Idag gör vi tvärtom mot vad vi gjort förut. Vi tar med oss dricksvatten från torpet in till stan. ;-) Här i stan är det en stor vattenläcka. 75000 hushåll måste koka vattnet innan det är drickbart, kan användas till matlagning eller tandborstning.
I torpet har vi egen brunn. Innan vi gjorde vattenprover och innan vi hade den rening vi har nu, tog vi med oss dricksvatten. Men idag blev det som sagt tvärtom.

Tänk vad beroende vi är av rent vatten. Vi här i vårt land tar ju för givet att vatten alltid kommer när vi vrider på kranen. Det är först när vattnet stängs av eller är smutsigt som vi inser behovet. Vatten är livsnödvändigt.

Passade på att fota mina fina små kakelplattor som jag köpte i Österbybruk i somras. Tycker att de är så vackra. Tror att de kommer att passa bäst i lägenheten i stan.

I förmiddags kom så äldste sonen och hämtade hem sin dotter. 10 roliga och intensiva dagar har vi haft tillsammans. Det blev så tyst och tomt efter henne. Nu plockar vi ihop leksaker både ute och inne. "Spåren av ett barnbarn" :-) Och på lördag träffas vi igen! På födelsedagskalas!

Stämmer in på mig i alla fall :-)

I morgon är det dags igen: Fullmåne! Så här såg det ut sent i går kväll:

Sov gott!
Änglar vakar över Dig
❤️

Kommentera inlägget här :