Rik på paradis

publicerat i Allmänt;
Inte så dum utsikt :-)

Det känns bra att vara hemma igen. För mig finns inte bara ett paradis. Jag har flera. Rik på paradis kan man kanske säga? ;-) Tacksam <3


Alltid spännande att se om man fått någon post när man varit borta. Jodå. Det första jag ser vill jag knappt ta i. SD:s valbrev inför kyrkovalet. Men nyfiken om vad partiet vill med kyrkan sprättar jag ändå upp kuvertet och förväntar mig information. Men nej, däri ligger endast valsedlar! ?!?

Ett vitt kuvert skickat från Norge gör mig desto gladare. Däri ligger något fint. Från en kär vän. 

<3 <3 <3

Kraften jag känt inom mig ett tag tog mig, trots smärtor i kroppen, till yogan idag. Tacksam för det! Ljuvliga yogan. 


Nu är vi åter i torpet denna fina, varma och soliga dag. Och tänk, växterna ute och växterna i växthuset hade klarat sig bra! :-) Dags att skörda tomaterna nu. Och hallonen. 

Det där med att fortsätta promenera och vandra som vi lovat varandra, jag och maken, resulterade i dag i en långpromenad. Dock inte tillräckligt lång om man räknar stegen...men bättre än inget alls ;-) 

"Lingonröda tuvor" :-)

Undrar varför det är så farligt med känslor? Det dyker hela tiden upp som något negativt. Bl a i debatten om "kyrkofrid och lag och ordning." Har läst ett flertal förklaringar om vad ordet "kyrkofrid" egentligen betyder och jag lägger mig inte i det. Men jag "känner" (!) att något är väldigt fel när polisen kommer och hämtar hela familjer på ett ställe där de för en stund kunde få känna lite lugn och trygghet. Nu var det kyrkan som ordnat detta evenemang. Man kan ju tänka på hur det skulle vara om polisen kom instormande i ett klassrum och hämtade barn som ska utvisas...

"Det är lagen, den måste följas, blanda inte in känslor"...Avhumanisering, känslokyla...
Jag känner (!) inte igen mitt land längre...

Så fruktansvärt att alltid vara på flykt. Aldrig få känna trygghet. Jag tänker framförallt på barnen.

Bygg inte murar - bygg broar

Knyt inte näven - sträck ut en hand

Kärleksljus
❤️

Kommentera inlägget här :