John Bauer, torpet och en massa espressomaskiner...;-)

publicerat i Allmänt;
Tredje advent

(null)

Dagens änglaord

(null)

"Genom kärlek vinner du dina vingar"
<3

När jag tänder det tredje ljuset idag tänker jag speciellt på alla barn som far illa i världen. Och jag ber en bön till att deras skyddsänglar ska göra allt som står i deras makt för att skydda och vårda barnen. <3

När jag senast letade efter en bok i skåpet hittade jag min stora fina bok om konstnären John Bauer. Jag gillar hans tomtar och troll och alla andra fantastiska små och stora väsen. Minns en barndomsbok med berättelser och bilder. (Vet inte var den tog vägen?)  Minns känslan av både fascination och lite rädsla. Trollen såg ju lite otäcka ut ibland men de var ju snälla :-) Och så tomtarna! 
(null)
Wow! <3

(null)
Wow igen! <3

(null)
Och denna! Wow! <3

Julruschen. Tror vi hann lite före den värsta när vi åkte till köpcentrat på förmiddagen. När vi letade filter till vår kaffemaskin kunde jag inte låta bli att undra: hur många olika espressomaskiner finns det? Det vimlade av dem! Sen kan man ju undra om vi behöver ha ett sånt utbud? ;-) De fanns i en herrans massa olika färger också...så man kan matcha med övrig inredning...Det finns de som säger att det går dåligt för Sverige nu...hm..tror inte det...;-))  Däremot inte sagt att alla har råd att köpa en espressomaskin...andra kan köpa en av varje färg...om nu det gör en lycklig? 

En sväng ut i skogen och till torpet blev det också. Titta till det och ge fåglarna mat. Det var så vackert både vintrigt och frostigt där. 
(null)
(null)

(null)
Frostigt växthus...

Kärleksljus
❤️

Taggar: #julhandel#espressomaskiner#tredjeadvent#torpet#johnbauer;

Kommentera inlägget här :