Kärleksbandet

publicerat i Allmänt;

Jag vänder upp mitt bleka ansikte mot solen. Blundar. Njuter. Lyssnar på den allt mer intensiva fågeldrillen. Blundar. Njuter. Andas. Tackdropp och dagsmeja. Så skönt efter gråa, mulna, kalla dagar. Hon är här nu. Vårvinterängeln. <3


De senaste dagarna har jag via en kär vän, fått "bevis" på kärlekens helande kraft och styrka. Genom sorg, smärtor, förtvivlan, svek...så finns den där ändå, kärleken. Som ett starkt band mellan människor. Ett kärleksband som tänjs och tänjs men aldrig brister helt. 

Störst av allt är Kärleken. <3

Sen är det det där svåra, det jag läser om i media...barn som dödar barn t ex. Känner att mina tankar ilar iväg till de anhöriga...vilken sorg och smärta. Och den överlevande pojken...nej, det är för svårt att ens tänka sig in i situationen känner jag...

Livet..sorgen och glädjen. Ljuset och mörkret. Oron och tilliten. 

Tacksamheten och Kärleken. Det är där min tro och tillit vilar. När inte oron tar över. Det gör den ibland. Men jag blir alltid påmind om tacksamheten och kärleken. Återvänder dit. Vilar.

Kvällen är här. Skymning. Jobbat lite. 
Helgen stundar. 

Maken tar en kvällstur med hunden. Här ute kan vi inte låta hundarna vara lösa ute på gårdarna på kvällarna längre. Tre vargar finns det här i området. De har dödat en älgko med kalv i magen en liten bit från vår gård. Så ser verkligheten ut här just nu. 

Men här inne i stugan sprakar brasan och livet känns gott.

Trevlig helg 
Störst av allt är Kärleken
❤️

Kommentera inlägget här :