Kicki anländer ;-)

publicerat i Allmänt;

Så gudomligt skönt att kunna ha ytterdörren öppen till sena kvällen. Att slippa ytterkläder och kunna gå barfota. Tacksam. 

Minns ni Izabelles Kicki? Hon som brukar gömma sig och ibland t o m glömmas bort...nu hände det igen. Men denna gång glömde Izabelles pappa att ta med henne i bilen, Kicki blev kvar hemma. Katastrof! Så i onsdags fick Kicki dyka ner i ett kuvert och lämnas in på posten för färd upp till oss. Men hon var inte med i posten igår...Idag kollade vi i brevlådan tre gånger...och tänk, tredje gången så låg hon där! En överlycklig tjej skuttade hela vägen från brevlådan tillbaks till gården. Vi rev upp kuvertet och ut hoppade den mjuka, rosa kaninen Kicki!
Det Kicki inte vet är att hennes ägare kunnat somna väldigt bra utan henne. Ersatt med två dockor och en stor panda ;-)

En promenad till sjön blev det idag. Izabelle ville bada men vi vuxna protesterade förstås: "För kallt". "Vänta lite till, tills det blir sommar!" "När är det sommar?" "Snart"...

Vad innebär "snart" för en som är tre och ett halvt och tycker att allt som skett tidigare skedde "igår" eller "före igår"...

Björkarna har slagit ut. Liljekonvaljebladen sticker upp och Gullvivorna börjar slå ut. Då är det "gudagott att vara". Den där skira grönskan är vackrast, tycker jag. :-)


På promenad

Farmor och Izabelle skapar i lera medan farfar startar upp projektet växthus. 


Här ska bli golv. Nuvarande växter ska bort ;-)

I morgon ska Izabelles föräldrar springa Göteborgsvarvet. Hoppas att det blir "lagom" varmt och uppehåll...


Trevlig Helg!
❤️

Kommentera inlägget här :