Charmig invasion

publicerat i Allmänt;

Vi har invaderats av Talgoxar här i torpet. En charmig invasion alltså. De är överallt. På trappor, fönsterbleck, tak, förstukvist, under stora huset, uteplatsen...det hörs när ett stort antal småfåglar flaxar och pickar...Stod och betraktade dem närgående genom fönstret i ytterdörren. Att räkna dem gick inte, (någonstans mellan 15-20 st)de rörde sig hela tiden och fota? Nja, en liten en fastnade på fotot. :-)

De är så söta! Lärde mig idag skillnaden mellan hanen och honan. ”Honans bröstband är lite smalare än hanens och hennes färg är lite mattare.” (Första Fågelboken L Klinting)

Jag tror att fågeln på fotot är en ”herre” :-)

Massor med Nötskrikor har vi här också. Räknade till 10 st vid fågelmatarna idag. Men dem går det absolut inte att fota. De flyger iväg bara man lägger handen på dörrhandtaget...;-) Bråkar sinsemellan gör de också. Vore kul om man kunde hitta en fjäder från en Nötskrika, de har ju så vacker skrud. 

Talgoxens budskap enligt Solöga:
”Känn tillit. Det du gör är fullkomligt rätt. Min gåva till dig är att ha förtroende för dig själv och det du gör”
”Med andra ord - du kan slappna av. Du är på helt rätt spår”
<3

Oj, oj, man är ju en idiot om man inte tar till sig detta när det nu kommer i överflöd! ;-)
Tack :-)

För det var precis det jag behövde få veta. Precis det jag gått och varit osäker på en tid. Detta budskap i kombination med ett kärleksfullt mail från en klok och vacker ljussyster som kom igår, gör att nu ska jag nog kunna ”slappna av” <3

Du kanske tycker att detta är ”flum”? Då får du göra det. :-) Jag tror att vi får budskap hela tiden men de dyker upp på olika sätt. Och så måste man våga fråga, våga se och våga lyssna. :-)


Från höstpaletten :-)

Ska nu försöka jobba lite. Värken tog över kroppen igen. Tycker att jag knappast hinner andas ut mellan gångerna nu. Men, med små steg, ett i taget, ska det gå! 


Och jag går som alltid min egen väg...

Och nu tittar solen in genom fönstret. Välkommen!


Hoppas solen lyser upp din tillvaro också! 

Ätit någon Kanelbulle idag? Inte jag, men det blir nog av lite senare :-)

Kärleksljus
❤️

Kommentera inlägget här :