Storm och stiltje och jodå ;-)

publicerat i Allmänt;
Vaknar sent efter att äntligen har sovit gott en hel natt. Ryggen har spökat länge nu. 
Gör lite yoga. Längesen sist. Men skönt även om kroppen funderar på "vad jag sysslar med";-) Men jag tror inte att den glömt. 
Tar en skön promenad. Idag är det en härlig hög luft. Friskt. Nere vid sjön ligger en tunn isskorpa på vattnet. Tunn och skör. Ännu. En fågel kraxar. I övrigt är allt tyst och väldigt stilla. Vilken skillnad mot gårdagens kraftiga vind och vågorna som slog mot stranden.  (null)
Jag står länge och mediterar där. Livet. Livet är ju så där. Det är storm och det är stiltje. Båda behövs. Men man mår inte bra av för lång period av någon av dem. Och så finns ju mellanrummen. De där mer "lagom". "Hur var det idag?" "Jodå..." Ni vet...
(null)

Jag tar på mig "haremsbyxorna", dricker en kopp te och kryper upp i soffan och njuter i brasans sken. 

Har jobbat en del. Och scrollat bland nyheterna. Mycket av det där på nätet, mycket av den där verkligheten som sker någon annanstans men kommer så nära, mycket av det skapar oro inom mig. Ibland måste jag ge hjärnan lite ro. 
Men helt stänger jag inte av. Engagemang för viktiga saker tänker jag inte stänga av.  (null)
Hoppas att du också finner stunder av stillhet och kan njuta av mellanrummen i tillvaron när allt flyter lugnt och är så där: "jodå"... ;-)

Andas!
NAMASTE
❤️

Taggar: #mellanrum#storm#stiltje#yoga#jodå;

Kommentera inlägget här :