Tankar i brasans sken

publicerat i Allmänt;
Nu är det elda-i-öppna-spisen-tider :-)

Hon är modig, Christine Meltzer, som möter sin egen dödsångest i ett program om döden. Hon visar upp den och söker svar för att komma över den. Helt öppet så att vi alla kan vara med. Det är starkt! Och vilket bra program! Rekommenderas varmt. Måndagar på 5:an. 

En annan kvinna som jag beundrar är Lulu Carter. Att kunna sitta i en studio och berätta om det helvete och det trauma hon upplevde under sin tid på TV4, det är starkt! Och det är skrämmande att se hur den leende programledarens klämkäcka personlighet i tv-rutan i verkligheten är en manipulerande äckelgubbe. Och alla som såg, alla som hörde, men inte satte stopp. För den populära programledaren drog ju in så mycket pengar till kanalen! 

Vi har strömavbrott här i torpet. Ett planerat avbrott för ett arbete som ska utföras i trakten.  Det är ännu tystare än vanligt då inte ens kylskåpet låter. Det skymmer ute och det har börjat blåsa. En kall vind. Blir det snö eller regn i morgon tro? 

Ekorrarna har bytt till vinterpäls. Nu är de ”gråhåriga”. 

Visst börjar det kännas ”vintrigt”? I alla fall här där jag är. Hoppas att jag har fel. Vintern får komma i december för min del. Vit jul är fin jul ;-) 

Så kom strömmen tillbaka. Det är mysigt med brasa och stearinljus men vid matdags är det bra med elström. :-) 

Hunden snarkar i soffan. Maken ser på hockey. 

Avslutar med dessa fina kvällsord: 

Ur boken: En liten bok om inre styrka.

God Natt!

Kärleksljus
❤️

Kommentera inlägget här :