En Vårhund med divalater?

publicerat i Allmänt;
(null)

Jag tror det går framåt :-) Det blev t o m en promenad idag. I den friska vinden. Efter 9 timmars sömn. 

Vår hund är just nu en Vårhund. Dvs hans vita och svarta päls har antagit en "vårbrun" färg...det går inte att undvika lerpölarna längs vägen. Han försöker! Han gillar ju inte att gå i vatten! :-) På den vattendränkta gräsmattan går han med höga benrörelser...som om han "trippade på tå" ;-) 

Det är ca 35 m mellan stugan och platsen där bilen står parkerad. Förr sprang hunden ut och satte sig vid bilen, eller i bilen om bagageluckan stod öppen, så fort vi började packa eller gav andra tecken på att det var dags att åka. "Jag ska med!"
Nu tar han det lugnt. Han chillar. Vi står vid bilen och väntar och ropar. Han tar sig en tur runt gården, trygg i att vi inte kommer att lämna honom..."det är lugnt, jag ska bara"...som en bångstyrig unge...
Jag tror han fått divalater på gamla dar ;-)) 

Tack och lov så finns det torra delar av gräsmattan där han kan ligga och njuta av att vara ute. Även om han inte direkt säger nej till att kura ihop sig i soffan inomhus...<3

(null)
Man kan ju också välja ett mellanting. Dvs bakom myggnätet i hallen med öppen ytterdörr :-) 
<3

Avicii. Såg dokumentären. Så stark och naken skildring av turnélivet och vad det kan göra med en människa. En världsstjärna, älskad, beundrad, mår dåligt och slocknar. Stjärnstatusen slocknar inte men människan slocknar. En grym värld... där ingen lyssnar på den som mår dåligt... SVT Play finns filmen på. 

Vinden tjuter. Jag måste vila. 
Var rädd om Dig! 

Kärleksljus
❤️

Taggar: #frammåt#Vårhund#divalater#dokumentärenomavicii;

Kommentera inlägget här :