Knytblusaktivist och Vårskrik

publicerat i Allmänt;
Vårskrik? Har du behov av att få skrika av dig? På någon plats där ingen ser dig men möjligen hör dig? Där ditt skrik får eka...
Jag kände för ett vårskrik igår, men hittade ingen bra plats...;-) 
Idag orkar jag inte ens leta efter en lämplig plats. ;-)

Jag forskar...eller ja, på amatörnivå förstås. Om vittror och rågångar och skogsrået mm. Det har att göra med namn på platser runt omkring mig. Det har fört mig till många intressanta berättelser från förr. :-) Jag gör detta bara för skojs skull. 
Parallellt med detta försöker jag hitta information om trolldomsprocesserna här i trakterna. För att jag är intresserad. 

Försöker jobba lite också. Behöver jag nog tillägga. ;-) 

Allt får ske i korta omgångar allt efter ork. Jag försöker bryta mig igenom känslan av meningslöshet, som jag skrev om igår, genom att "göra något". Det går sådär...

Är så tacksam över alla kärleksfulla hälsningar och kommentarer jag fick på Fb igår. Oj, vad det värmer <3 Tack <3

Ikväll har Svenska Akademien möte. Utanför kommer tusentals kvinnor i knytblusar demonstrera för att alla ledamöter ska avgå och som stöd för Sara Danius. Intressant...och så bra! 

Dagens ord: knytblusaktivist

Undrar om det ordet kommer att komma in som nyord i SAOL? ;-)

Kärleksljus 
❤️

Taggar: #vårskrik#vitter#knytblusaktivist#saol;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lotta Skoglund:

Pö om pö är bästa sättet att komma tillbaka oavsett anledning till att orken tryter.
För mig brukar det vara från liggande till sittande korta stunder, sittande lite längre stunder, känna mig nöjd då orken räcker till att få något i magen, eller att tömma - eller fylla diskmaskinen och känna att det är good enough för just den dagen !
Gör dina saker som gör att du känner dig nöjd, är good enough för just den stunden och öka pö om pö i din takt. Låt ljuset sippra in pö om pö och sakta men säkert skingra mörkret !
Kram

Svar: Tack min vän för orden och tipsen. En sak i taget. Kram
Lavendelmamma

Kommentera inlägget här :