Från vara till göra

publicerat i Allmänt;
Måndag
Den där känslan. Sista gången för denna gång. Vi packar igen. Luften känns lite kallare idag. Mer höstlig. Sista frukosten. Har precis lärt mig att trappsteget längst upp i trappan till frukostrummet är lägre än de andra och att trappsteget längst ner är högre än de andra...Hittat balansen. För övrigt är det just balansen som är mitt problem nu. Kroppens balans. Jag tar felsteg och snedsteg. Det gör mig osäker och så spänner jag mig. Hmmm....

Ute på gården hörs röster. Engelska. Har hört många olika språk här denna vecka. Tyska. Norska. Franska. Och språk som jag inte riktigt vet vad det är. Och naturligtvis gotländska/gutemål ;-)
(null)
Älskar att vandra i de vackra gränderna på kvällarna. Här är det Fiskargränd. Känd för sina vackra rosor. Och jo, det fanns några rosor kvar. 
(null)
Efter solnedgången. Lyckades tyvärr inte få syn på Moder Måne.
(null)
Ett av de vackra gamla packhusen.

Innan vi checkade ut gick vi in i S:t Clemens ruin en sväng. Så rofyllt. På marken låg fortfarande rosblad från bröllopet häromdagen. 
(null)
Genom porten ser man "vårt" lilla hus :-)
(null)

(null)

Det känns lite vemodigt att lämna hotellet. Stortrivdes där. Med oss hem har vi en vacker bok om Gotländska fiskelägen där en av fotograferna är Agneta Larsson som jobbar på hotellet. Väldigt trevlig. 
Vi hoppas kunna komma åter...

(null)
I rummet i går kväll. Rosé utan alkohol. Riktigt gott. 

Känns överhuvud taget vemodigt att lämna ön. 
Vi går från "vara" till "göra". Precis som det är i livet. :-)

Ska hämta upp barnbarn och hund på vägen hem också. Blir en lång resa och vi kommer sent hem. Men det är också precis som det ska vara.

På återseende älskade ö!

Hoppfullheter
❤️

Taggar: #pååterseendeälskadeö#frånvaratillgöra#vackerbok#vemodigt;

Kommentera inlägget här :