Lycka till!

publicerat i Allmänt;
(null)
Vad kom flygande över trädtopparna här idag? ;-)

Jag tror att jag och alla andra som hade möjlighet att se OS-invigningen, såg något historiskt. Nord- och Syd-Korea paraderade in som ett gemensamt land: Korea.
Vad det kommer innebära för eventuell fred i framtiden är det väl ingen som vet. Antingen så är detta ett steg i rätt riktning eller så är det bara en parantes...?

En skicklig och mäktig show bjöds det på. Alltså högteknologiskt skickligt. Har jag uppfattat det rätt att temat är "framtidens kommunikation?" Typ. Kändes skönt att gå ut i naturen sen kände jag :-) 

Jag såg bara en liten del av invigningen. Missade Sveriges intåg men kollade sen. Som den "modeexpert" jag inte är, ger jag svenska dräkterna ett minus. Tråkiga. ;-) Men Finlands får några plus. ;-)

Nu är ju inte dräkterna eller showen det viktiga i OS...inte viktigast i alla fall....;-)

Önskar alla svenska deltagare lycka till! Jag har inte tid eller ork att sitta klistrad vid tv:n men jag kommer att vara "passivt medveten" ;-) 

(null)
Mycket mat för liten pippi ;-) 

Så blev det fredag och helg igen. :-) 
Önskar Dig en trevlig helg i din smak. :-) Lagom vila och lagom aktivitet. Och om du har oturen att vara en av alla sjuka just nu, så önskar jag dig snar bättring. 
På tal om "lagom" så såg jag att det kommit ut en hel bok om just "lagom"...:-) 
Kärleksljus
❤️

Taggar: #OS#lagom#dräkter#lyckatill;

Kommentera inlägget här :