Men först en kopp te

publicerat i Allmänt;
Undrar hur mycket av stormen som kommer att märkas av där jag är? Kom just in efter en skön promenad i det kalla friska vädret. Är rödkindad och mår gott. Det knastrade bekant under skorna. Älskar när vintern är så här! Solens strålar lyser svagt mellan trädgrenarna. Det börjar blåsa upp. 

Hunden iakttar sin husse som idag har klätt sig i "finkläder" och hunden förstår att idag får han inte följa med...När husse åker lägger hunden sitt huvud på mattes mage. Det är så han vill ha det. Som en sorts "tröst". (Så länge som matte nu ligger stilla på soffan ;-))
Husse har åkt söderut för att fira en släkting som fyller 90 år. 

Jag försöker förklara att nu kan vi, hunden och jag, koppla av och vila respektive sova i flera timmar...det går liksom inte "hem" hos hunden: "vadå koppla av, husse har ju övergivit oss!" :-) 

Klass 1-varning utfärdad. (null)

Nu är det eftermiddag och det blåser upp allt mer. Dock ingen nederbörd. :-)

Funderar på att ta mig i kragen och sätta mig och läsa ikapp "Örtkursen". Ligger rejält efter där då varken tid eller ork funnits. Maken har redan börjat prata om att i år måste vi vara ute i tid med sådd. Vad vi ska så är upp till mig att bestämma, så kunskap behövs! Planering...:-)

Får se om hjärnan orkar fokusera...
Först en kopp te. 

Här är ett tips till dig som är arg... (null)
Hi hi..ta det med en nypa salt...;-)

Själv är jag inte arg på någon just nu. Besviken däremot. Sånt tar tid att gå över. För mig. Jag är inte långsint, varken bitter eller hämndlysten, men besvikelse sitter som en tagg i hjärtat. 

Fokusera! Var det ja...
Men först var det visst en kopp te...?:-) 

Del tre av Vikingarnas tid i kväll. Det ser jag framemot. 

Var inte rädd! Var rädd om Dig!
Kärleksljus och Hoppfullheter 
❤️
Och först en kopp te...;-)

Taggar: #stormvarning#hunden#enkoppte;

Kommentera inlägget här :