Stenkastaråldern?

publicerat i Allmänt;
Har du varit i "stenkastaråldern"? ;-) 
Vet du inte vad det är? Inte jag heller, men i kvarteret där jag växte upp i den lilla norrlandsstaden, fanns en pojke som kastade sten. På allt och alla. Han kan ha varit i 5-6-årsåldern. När han började kasta sten på min pappas "helgedom", bilen, fick pappa nog. Han gick tvärsöver gatan och pratade allvar med pojkens pappa. Som svar fick han att det inte gick att göra något åt eftersom sonen var i "stenkastaråldern"....
Som om det var en naturlig utvecklingsfas i alla barns liv??? Min pappa skrattade inte åt detta, kan jag säga, men nu så här långt efteråt kan jag själv inte låta bli att skratta åt det. Vilken ursäkt! Stenkastaråldern! ;-))

(null)
Vackert ännu trots den allt varmare och fuktigare luften. Tyst och stilla. Andaktsfullt på något sätt...

Jag njuter av tystnaden. Även om min eviga tinnitus hörs tydligare då. Läser om en man som berättar att hans tinnitus låter som ljudet när en "bulltv" slutat sända och man inte stängt av...En bra beskrivning tycker jag. När jag vaknade i morse hände det som händer ytterst sällan, det surrande ljudet hördes inte, som om någon stängt av...när det händer blir jag alltid lite rädd, vad är det som händer i kroppen? Jag försöker njuta men det är svårt. Det varar bara några minuter...Jag vet inte vad som orsakar min tinnitus. Mina år inom förskola och skola? Vet inte. 
(null)
Bäckens vatten har frusit till is. Bara om man verkligen lyssnar kan man höra ett mycket svagt porlande ljud...Det finns rörelse under isytan...

(null)
Undrar vem som bor där?" :-)

Maken ska snart åka in till stan. Hemmamatch. Blir nog en häftig match idag. Just nu kom det in ett specialchartrat tåg på station med 700 supportrar både Frölundaiter och Brynäsare från väst! Häftigt! Fest! Jag och hunden, eller blir nog bara jag, får se på tv. ;-) 

Hoppas att Du har en bra och fin lördag! Var rädd om Dig!

Kärleksljus
❤️
(null)
Stanna gärna upp en stund och verkligen titta på detta vackra kort som jag fått av en vän. <3

Taggar: #stenkastaråldern#hemmamatch#fest#vemborhär#tinnitus;

Kommentera inlägget här :