Så nöjd med dagen

publicerat i Allmänt;
Jag trodde....eller rättare sagt hoppades att fibron skulle hålla sig undan...men, nej, så klart inte...
Efter en sömnlös natt får maken gå ner på frukost själv. Jag vilar och äter lite av det vi inhandlade på Krusmyntagården. Bröd och skorpor. :-)
Öppnar fönstret och släpper in frisk luft, sol, fågelkvitter och ljudet av ett klockspel. Påminns om att det är Kr.Himmelfärdsdag. 

Jag ska göra mitt yttersta för att denna dag ska bli bra. Avstår nog promenad i stan men besöket hos en vän tänker jag inte avstå från. 

Och nu på kvällen känner jag mig väldigt nöjd med dagen. Efter vila åkte vi till  favoritaffären när det gäller blommor (och en hel del annat mysigt) och handlade. Linds blommor heter affären och den är bara "wow". 

Vår vän bor strax utanför ringmuren. Vi valde mellan att ta bil eller gå. Det blev det senare. Närmaste vägen var via trapporna vid domkyrkan...det gick riktigt bra. 
(null)

Utsikten från vår väns balkong går ju inte av för hackor. ;-) 
(null)

Med den här utsikten satt vi och fikade (gott!) och pratade och pratade. Om gammalt och nytt. Och solen värmde och brände som en riktig sommardag. Helmysigt. <3

Och med mig tillbaka till hotellet hade jag två nyinköpta  snygga tygväskor. 
(null)

(null)
Rekommenderas varmt. Hon gör så mycket fint! 

På tillbakavägen kikade vi in i ett galleri och såg en utställning som vi blivit tipsade om. En verklig upplevelse. Den här tjejen målar fantastiskt bra! :-) 
(null)

Nu är vi på hotellet och "slappar". Det behöver man också göra. :-) 

Varma hälsningar från en solig sagoö! 
Kärleksljus
❤️

Taggar: #nöjdmeddagen#besökhosvän#gott#väskor#utställning;

Kommentera inlägget här :