Gotlandshälsningar

publicerat i Allmänt;
(null)

Morgon efter en bättre  natt. Tidigt ner till frukost. Nu en stunds vila inför dagens trevliga "schema" ;-)

Lyckades, fast knappt, hålla ögon och öron öppna för eurovisions semi igår. Och gläds med Benjamins finalplats. I övrigt, nja, det fanns både sömnpulver och hysteriska uppåttjack...och ett underhållande shownummer från Moldavien...tror jag att det var ;-)
Ett tag funderade jag på varför jag ens tittade när jag ändå bara suckade och skakade på huvudet och glodde mer på mobilen än tv:n...ha ha...knasiga jag ;-) 

Då var det betydligt mer underhållande att besöka systersonen med familj ute i det gröna i Fole. Mysigt. Fika (årets första rabarberpaj) och prat och lek. Och flaggan var hissad dagen till ära. 
(null)
Och Nisse tillhörde välkomstkommiten :-)

Middag på Ekegården stod på schemat. Ekegården ligger på södra delen av ön, på vackra Sudret. Vi kunde sitta ute i solen och äta och god mat var det. Kul att vara där igen, minns det stället från barndomen. Nu i ny härlig regi.
(null)
Så vackert där.

Sen passade vi på att åka ut till När och Närsholmen där ingen av oss varit förut. På mycket guppig och dammig väg gick det nu att ta sig hela vägen ut till fyren. Ett väldigt speciellt landskap där ute vid havet. Flackt och fullt med enbuskar i olika former och storlekar.
(null)

I När kunde jag inte låta bli att tänka på Ainbusk singers och då speciellt Josefin...

Ännu en fin sommarvarm dag har nått sitt slut. Uteserveringarna är fulla med folk. Det är svårt att förstå att vi ännu bara är i maj :-)

Jag är väldigt trött men väldigt tacksam över allt jag får uppleva. 

Hoppas att Du har en fin helg! 
Kärleksljus
❤️

Taggar: #gotlandshälsningar#ekegården#nisse#när;

Kommentera inlägget här :