Inte så civiliserad

publicerat i Allmänt;

"Jag längtar till ön", skriver jag till min kära vän på Gotland. "Jag vill vandra på Södra hällarna och skrika och gråta ut min besvikelse och ilska". Hon svarar inte på det. Tror väl att jag blivit galen. ;-) För så beter sig inte en civiliserad människa i ett civiliserat samhälle. En civiliserad människa går och pratar med någon psykolog, läkare eller kurator...men kära nån...jag tror att det är mycket bättre att få skrika ;-) I alla fall i mitt "fall". Jag är nog inte så civiliserad jag inte...;-) 


(null)

Södra hällarna i maj


Jag trummar också. Och tänder rökelse och renar mina rum och min energi. 

Som sagt, jag är inte så civiliserad! :-D


Nej, jag sysslar inte med "new age" jag sysslar med "old age". Tacksam för de kunskaper jag fått och vill gärna lära mer. <3


Nu har sönerna åkt hem efter intensiva jobbardagar. Hunden är helt slut och vilar nu upp sig inför kommande helg ;-) Han älskar besök, speciellt av människor som är "hans", men det tar på krafterna. <3


(null)

Dagens änglabud och änglaord

————-


Debatten om Lucias vara eller inte vara är i full gång igen. Som vanligt alltså. Nu verkar det mest handla om en förskola som inte ska fira...suck...måste media skapa debatt kring detta? "Föräldrarna rasar"...Det är vanligt det där nuförtiden, att man "rasar"...hm...;-) 

(null)
Kent Wisti

Sen ganska många år tillbaka skapar jag en privat väggkalender till min mamma. Så även i år. Tänkte att jag skulle skapa mer via datorn denna gång för att slippa klippa och klistra så mycket...hm...har funnit att det inte är så okomplicerat  att klippa och klistra via datorn heller...men med söners hjälp och envishet så ska det gå! :-) Så klart! Skam den som ger sig heter det ju :-)

Kärleksljus
❤️

Kommentera inlägget här :