Höstglöd

publicerat i Allmänt;
Det är helt crazy att ta sig genom flödet på Fb idag. Det är den 4 oktober...Flödet är fullt av: Kanelbullar! Men allt handlar inte enbart om att äta/köpa kanelbullar. Utan en massa påminnelser om hur onyttigt det är och att det är bättre att skänka pengarna till UNICEF...eller att skänka pengar för varje bulle man äter...det senare tycker jag låter väldigt vettigt! 
(null)
Både ock ;-) 

Och när jag nu ändå ramlat in i det här med temadagar (igen!) så konstaterar jag att det faktiskt också är Djurens dag idag. Det försvinner liksom bland bakverken...

(null)
Att njuta av under promenaden med hunden. <3 Höstglöd! 

Tre får Nobelpriset i Kemi. De tre pristagarna har enligt motiveringen tagit kontroll över evolutionen och nyttjat den för ändamål som gör stor nytta för mänskligheten.

Tre får Nobelpriset i Fysik. Trion tilldelas priset för sin forskning inom laserfysik, bland annat för upptäckten av optiska pincetter. (Första gången på 55 år som en kvinna får pris i fysik! )

Två får priset i Medicin. Duon får priset för sin upptäckt av cancerbehandling genom hämning av immunförsvarets bromsmekanismer.

Tänk att ha gjort "mänskligheten den största nytta", vilket är kravet för att få priset...

Återstår ekonomipriset. Och fredspriset. 
För något litteraturpris blir det ju inte i år...

Det var allt från mig idag. Hunden ligger i soffan och snarkar. Ute är det kallt. För första gången denna höst frös jag om fötterna. 
Allt är mycket stilla. Och tyst förutom Talgoxarnas knackande på fönster och fönsterbleck bl a. 
(null)

Kärleksljus och Hoppfullheter
❤️

Taggar: #höstglöd#kanelbullar#djurensdag#nobelpris#talgoxar;

Kommentera inlägget här :