En sorts skatt

publicerat i Allmänt;
(null)

Inte visste jag att skådespelaren Svante Grundberg bodde i Gävle. Nu har han lämnat sin jordevandring. Tack för många glada skratt Svante, inte minst i "Nattsudd". Vila i frid. 

Vi lever i ett märkligt samhälle 2019, när en skådespelare inte vågar "komma ut" med sin sexuella läggning förrän han fyllt 74 år. Att vara offentlig person och bära på denna hemlighet ett helt liv...men...det är aldrig försent, Michael Segerström! Modigt av dig! 

Fågelsången är nästan bedövande stark och vacker nu. Vinden är ljummen. <3

När man rensar hittar man "skatter" ibland. Alltså sånt som räknas som "personlig" skatt, det behöver ju inte vara guld ;-) 

(null)
En sån här bok drömde jag om att ha när jag var liten. Därför skaffade jag mig en när jag blev stor ;-)  Många år sedan nu. Sönerna var inte intresserade så jag fick "pyssla" själv. Sen har den legat bortglömd i en låda. :-)
(null)
Den kommer läggas tillbaks i en låda men sen tas fram vid barnbarnets besök. Hon är ju lika "pysslig" som jag. :-)

I morgon är det Valborgsmässoafton. Eller "sista-april-firandet" som jag ofta säger eftersom jag firat många gånger i Uppsala. Studentmössan ligger nerpackad i någon kista någonstans men jag ska ju ändå inte hälsa våren vid Carolina Redviva. ;-) Den tiden är över för längesen för min del. :-) Det var roligt så länge det varade, men allt har sin tid. (Visst låter jag gammal och klok...hi hi)

Hur du än firar, om du firar eller inte, ha det riktigt bra!
Var rädd om dig!

Kärleksljus
❤️

Taggar: #svante#vilaifrid#egnaskatter#sistaapril;

Kommentera inlägget här :