Vårtecken och lyckliga hundägare

publicerat i Allmänt;
(null)
"Till skyn vi svävar"  av Sara Jane Parsons (munmålare)

Måndag i stilla veckan. 

Bibi Andersson. Hur minns jag henne? Hon var väldigt söt tyckte jag i min ungdom. Jag förknippar henne med Ingmar Bergmans filmer. Filmer som Persona, vilken jag "plågade" mig igenom. Man ville ju vara "djup och intellektuell" ;-) Bibi var en skicklig skådespelerska, politiskt engagerad och med ett starkt samhällsengagemang. RIP. 

***

Första blåsippan? Jodå, igår dök den upp här vid diket runt gården :-) Lite knepig att plåta bara. 


Vårkänslorna sprudlar bland fåglarna. Parbildning pågår. Särskilt märks det bland duvorna. Oj, vad hanarna "burrar upp sig" för att imponera. :-) 

Och på tal om fåglar. Vem kommer inte trippande och visar upp sig om inte Sädesärlan! <3 Nu ÄR det VÅR! I mitt lilla hörn av världen. 
***

Jaha..en studie visar att hundägare är lyckligare än kattägare...hur seriöst är detta? ;-) Jag borde, som hundägare, naturligtvis hålla med men jag känner alldeles för många "lyckliga kattägare" för att göra det. Enligt studien var de som varken hade hund eller katt, lyckligare än kattägarna...Som alltid med "studier", de får tas med en nypa salt :-) Och hur mäter man lycka? 

Så därför tänker jag nu bli ännu lyckligare...om en hund är lycka så är väl två hundar dubbel lycka? ;-) Eller? Berättar mer senare. Valp är tingad. <3 <3 <3

Dagens påskkort:
(null)
Det där med lamm på påsken. Att äta alltså. Inget för mig. Men jag läste att det är brist på lammkött efter förra sommarens torka. 

Nu ut i solen! 

Hoppfullheter
❤️

Taggar: #nuärdetvår#sädesärlan#lyckligahundägare;

Kommentera inlägget här :