När man öppnar ett gammalt skåp

publicerat i Allmänt;
Öppnar det gamla skåpet för att "kolla en grej"...
Ska ta ur en liten kartong...mittenhyllan rasar...
Skåpet töms helt för lagning och tippas ner på golvet. 
"Du vill inte att Knut ska titta på det?", säger maken. "Knut???"svarar jag och undrar vad vår närmaste granne, död sen flera år tillbaka, har med skåpet att göra?
"Knut skulle nog inte gilla min lagning, aj, aj, aj", forsätter maken. Jag fattar ingenting. Har maken blivit helt knäpp? 
"Ja, men han Knut, han på Antikrundan!"Säger maken med glimten i ögat. "Jasså han! Nä vi skippar det du", säger jag och skrattar gott. 

Rummet, "salongen" som nyss börjat se ut som det ska sen utemöbler och annat plockats bort efter vinterförvaring, är nu fyllt med grejer, prylar och allehanda ting. Det kommer ett flertal "jaha, där är den, ja" från mig. Och inser att skåpet (som jag trodde mig rensat ur) innehållit saker från många år tillbaka och en hel del "bra att ha" (?) och "det får ligga här så länge"...suck...

Second hand, det får bli second hand! Eller...en kär vän ska ha loppis! :-) En vän som mig ovetandes, bestämt sig, samma dag, för att ha loppis hela sommaren...(eller visste jag?) ;-)
(null)
Skåplagaren :-) Skönt med en händig karl när man själv har tummen mitt i handen...


Varför är så många vuxna sura, arga, hånfulla och rent ut sagt förbannade på Greta??? Vad tror du? Senast i raden är SD:s Åkesson som påstår att det finns en pr-byrå bakom...Falskt!
(null)

Tänk om...
(null)
Om alla från barndomen fått veta hur värdefulla de är för att de är just den de är, så skulle nog vår värld se annorlunda ut...<3

Jag packar grejer till loppis. Så skönt att rensa ut! Maken staplar ved.
(null)

Och björken har fått musöron så rosen är nerklippt. ;-) 
Det är en solig dag men inte lika varm som föregående dagar. En vårdag. 

Undrar just hur det blir med förändringarna i arbetsrätten...centern jublar men V hotar med att fälla regeringen...Det rör på sig inom politiken. Hoppas vi slipper mer kaos. :-(

Kim Jong-un träffar Putin. Undrar om Trump blir lite "avis" nu...nä, skojar bara ;-) 

Kom ihåg att Du är Värdefull!

Kärleksljus
❤️

Taggar: #närmanöppnarettgammaltskåp#grejer#greta#musöron#staplaved;

Kommentera inlägget här :